Voiaj4All

Contact rapid

0771 055 773

E-mail

office@voiaj4all.ro

E-mail

office@voiaj4all.ro

Circuit Sicilia

649 euro
1 persoane
7 nopti
Avion
Mic dejun

Oferte disponibile

17

Descriere

Circuit de 8 zile, cu avionul. 

Cazare 7 nopți la hoteluri de 3 și 4 stele, cu mic dejun inclus.

Degustare granita siciliană tradiţională

Transfer aeroport-hotel-aeroport.

Ghid vorbitor de limba română.

Zbor dus-întors, cu bagaj de cală și de mână incluse.

Excursii, conform program.

Date de plecare

Tarif (euro/pers)

20.04.2024

649 euro

20.05.2024; 07.10.2024

699 euro

persoane se uita pe pagina in acest moment

Nume
Descriere
Pret
Perioada
Variante cazare:

ZIUA 1 Sosire în Catania

Veţi calatori din București spre Catania. La aeroportul din Catania veţi fi întâmpinaţi de ghid și veţi pleca spre centrul celui mai mare oraș din partea de est a Siciliei. Aici veţi avea ocazia sa descoperiţi străzile elegante și frumoasele pieţe, unde veţi fi fascinaţi de siturile arheologice romane, dar și de splendidele biserici, printre care și catedrala dedicata Sf. Agata. Veţi putea admira simbolul Cataniei: Fântâna Elefantului și va recomandăm să nu rataţi faimoasa piaţa de pește. Apoi vă vom oferi o Granita siciliana tradiţionala. Ulterior va avea loc transferul la hotel din zona Catania unde va veţi petrece următorele trei nopţi.

ZIUA 2 Excursie Etna și Taormina

După mic dejun, veţi pleca în excursia catre muntele Etna, cel mai înalt vulcan activ din Europa. Autocarul vă va duce până la altitudinea de 1900 m, unde pot fi admirate craterele Silvestri și fluxurile de lavă. După-amiaza va fi dedicată minunatului oraș Taormina. Acest oraș vă va încânta cu superbele peisaje ale mării și ale vulcanului Etna, dar și cu numeroase atracţii turistice: Teatrul Romano-Grec, Catedrala San Nicola și Corso Umberto, care este principala strada a orașului. Aici veţi putea achiziţiona cele mai frumoase suveniruri. Apoi va veţi întoarce la hotel unde va veţi petrece noaptea.

ZIUA 3 Timp liber sau excursie optională la Syracusa și Noto

După mic dejun veţi fi transferaţi la Syracusa care a avut o poziţionare foarte bună încă din perioada antică și vă oferă numeroase atracţii turistice – fiecare dintre acestea fiind o dovada a importanţei pe care a avut-o orașul de-a lungul istoriei. Veţi putea face o plimbare prin pitorescul centru al Insulei Ortigia, unde veţi gasi Catedrala, Fântâna Arethusa și Castelul Medieval Maniace. Vom încheia vizita noastra culturala la  Noto (patrimoniu mondial UNESCO). Apoi va veţi întoarce la hotel unde va veţi petrece noaptea.

ZIUA 4 Excursie la Agrigent – Valea Templelor

După mic dejun, veţi face check-out-ul. În această zi veţi traversa insula și veţi ajunge la cele mai mari situri arheologice ale lumii: Valea Templelor din Agrigent. Veţi avea ocazia să vă bucuraţi de acest loc unic și să vizitaţi templele grecești bine conservate. În a doua parte a zilei veţi ajunge la Cefalu – satul pescaresc încântator pe perioada iernii, care se schimba într-o destinaţie foarte apreciata pentru vacanţă, pe perioada verii. Apoi veţi ajunge la hotelul din zona Palermo/Cefalu unde vă veţi petrece următoarele trei nopți.

ZIUA 5 Timp liber sau excursie opțională la Palermo

După mic dejun, veţi porni către aglomeratul Palermo, capitala insulei, care vă așteapta cu numeroase atracţii turistice: Catedrala, Piaţa Quattrocanti și Fântâna Praetorian. Pe parcursul acestei zile veţi fi impresionaţi de frumuseţile arhitecturale în diferite stiluri și de coloratele pieţe specifice zonei. Vă recomandăm să degustaţi  mâncarurile tradiţionale din Palermo: Panelle, Arancino sau Sfincione (Pizza).  Apoi vă veţi întoarce la hotel unde vă veţi petrece noaptea.

ZIUA 6 Timp liber sau excursie optională la Segesta și Erice

După mic dejun veţi avea ocazia să descoperiţi minunatul Templu Segesta situat la muntele Barbaro. A fost construit de Elymii în stil doric și dovedește importanţa teritoriului sicilian în perioada antică, mai ales pe perioadele de război. Veţi continua excursia catre partea de vest unde veţi vizita orașul medieval Erice, care vă oferă priveliști încântătoare către Insulele Egadi și superba mare. Vă recomandăm să nu rataţi ocazia de a mânca biscuiţi cu migdale, specifici zonei. Apoi vă veţi întoarce la hotel unde va veţi petrece noaptea.

ZIUA 7 Întoarcerea pe Coasta Estica – Vizita Savoca

După mic dejun, veţi face check-out-ul. Pe parcursul drumului de întoarcere aveţi ocazia sa admiraţi Insulele Eoliene pâna veţi ajunge la orașul medieval Savoca, unde a fost filmat celebrul film “Nașul”. Aici vă puteţi bucura de priveliști încântatoare și de catacombele mistice din mânăstirea Capucinilor. Apoi veţi ajunge la hotelul din zona Catania unde va veţi petrece noaptea.

ZIUA 8 Zbor de întoarcere catre București

Veţi lua mic dejunul și în funcţie de orarul de zbor veţi fi transferaţi la aeroportul din Catania pentru zborul de întoarcere către București.

 • Zbor dus-întors, cu bagaj de cală și de mână
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba română
 • Cazare 7 nopți la hoteluri de  3* și 4*
 • Mic dejun în fiecare dimineață, tip bufet
 • Excursii, conform program 
 • Degustare granita siciliană tradiţională

  • Taxe de aeroport: 195 €/pers
  • Pachet excursii opționale (zilele 3, 5 şi 6): 119 €/pers. 
  • Pachet 6 cine: 99 €/pers.
  • Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)
  • Suprataxă pentru camera single: 229 €/pers.
  • Taxa de staţiune (se achită la hotel)
  • La înscriere, se achită un avans minim de 30% din valoarea totala a pachetului, nerambursabil în caz de anulare
  • Diferența  se achită cu cel puțin 45 de zile înainte de data începerii excursiei
  •   30% penalizare pentru anularea cu mai mult de 45 de zile înainte de plecare
  • 100% penalizare pentru anularea cu 44 - 0 zile înainte de plecare sau în caz de neprezentare
  Acorda o nota:
  Oferte asemanatoare