Voiaj4All

Contact rapid

0771 055 773

E-mail

office@voiaj4all.ro

E-mail

office@voiaj4all.ro

CIRCUIT ITALIA, TOSCANA

Via B. Buozzi, 76, 53042 Chianciano Terme SI, Italia -

594/644 Eur
1 persoane
7 nopti
Avion
Mic dejun

Oferte disponibile

16

Descriere

Circuit cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe de aeroport,

cazare 7 nopți la hotel de  4*, Mic dejun în fiecare dimineață, tip bufet.

Date de plecare

Tarif (euro/pers)

27.07.2024

644 Euro/persoană

29.09.2024

594 Euro/persoană

25.10.2024

644 Euro/persoană

persoane se uita pe pagina in acest moment

Nume
Descriere
Pret
Perioada
Variante cazare:
Alexander Hotel Palme 4*

Alexander Hotel Palme 4* sau similar (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):

Pret: 594 Eur
Perioada: 29.09.2024 - 06.10.2024

Ziua 1: București – Bologna/Roma

Preluare de la aeroport. Cazare la hotelul dvs. confortabil, de 4 stele, Alexander Hotel Palme din Chianciano Terme. Cocktail de bun venit cu ghidul dumneavoastră.

 

Ziua 2: Montepulciano – Monte Olivetto Maggiore si Montalcino (inclus)

După micul dejun, vă invităm la o excursie demnă de ținut minte! Mai întâi, explorați orașul din evul mediu, Montepulciano, care tronează pe un deal și care este împrejmuit de un zid. În cele din urmă veți vizita Monte Olivetto Maggiore și Montalcino.

 

Ziua 3: Excursie în Perugia & Assisi (Excursie opțională)

După micul dejun, aveți posibilitatea să participați la o excursie opțională în care veți vizita Perugia, capitala regiunii Region Umbria. Orașul cu străduțele sale întortocheate se află situat pe o colină lină cu vedere minunată asupra Apeninilor și a Lago di Trasimeno. Apoi veți călători spre Assisi, locul nașterii Sfântului Francisc de Assisi fondatorul ordinului franciscan și a sfintei Chiara. Assisi este unul dintre cele mai importante orașe pentru pelerinii din toată Italia. Întoarcere la hotel.

 

Ziua 4: Excursie in Pienza – Bagno Vignoni – Val dÓrcia (inclus)

Mic dejun. Astăzi vă invităm la o excursie în minunata Toscana. Explorați împreună cu noi orașele Pienza (Patrimoniul Mondial UNESCO) și Bagno Vignoni. În cele din urmă vizitați valea Orcia în sudul Toscanei, unul dintre cele mai frumoase și fertile locuri din lume! Peisajul, cu o câmpie plană din care se ridică dealuri aproape de forma conică, a inspirat mulți artiști. Bucurați-vă de arhitectura impresionantă a renașterii și natura neatinsă. Întoarcere la hotel.

 

Ziua 5: Excursie in Pisa (Excursie opțională)

După micul dejun, ne asteaptă femecătorul oraș Pisa. Turnul din Pisa este mai mult decât o simplă atracție turistică. Acest turn a devenit simbolul orașului, ducându-i faima în toată lumea datorită poziției sale și a gradului de înclinare. Prima piatră a turnului a fost asezată in 1173, Turnul din Pisa este situat in Piața Miracolelor, in spatele Catedralei din Pisa, locul central de întâlnire pentru localnici, un obiectiv important pentru oaspeții orașului și un spațiu public în care se organizează diverse evenimente, celebrari ale sarbătorilor naționale și alte manifestații culturale. Exteriorul bogat al catedralei include marmură multicoloră, desene in mozaicuri, decorațiuni din bronz, iar mai multe parți ale acesteia amintesc arhitectura specifică Sudului Italiei și tărilor islamice. Baptiseriul Catedralei din Pisa este un exemplu extraordinar de combinație a stilurilor romanic și gotic, are o înălțime de 54.86 metri, este construit din marmură și este cel mai mare baptiseriu din Italia. Întoarcere la hotel.

 

Ziua 6: Siena (inclus)

După micul dejun, participați la o excursie în Siena. Siena este deja cunoscută ca unul dintre cele mai frumoase orașe medievale ale Italiei, cu vechile construcții gotice din Piazza del Campo, care au luat naștere între secolele 12 și 15. Din anul 1995, centrul vechi istoric face parte din moștenirea culturală mondială a UNESCO. Domul din Siena este unul dintre cele mai frumoase din întreaga lume, care a fost construit în stil romano-gotic. Întoarcere la hotel.

 

Ziua 7: Florența (Excursie opțională)

Mic dejun. Dedicăm ziua cunoașterii unuia dintre cele mai frumoase orașe ale lumii, în care, de-a lungul vremii, au trăit si creat mari genii ai omenirii. Parcăm lângă Florența și începem traseul. Suntem în leagănul Renașterii, orașul lui David, al lui Michelangelo și al Nașterii Venerei de Boticelli. Aici s-a format limba italiană, iar literatura a prins viață odată cu marele poet Dante. Tot aici au domnit strălucitorii principi de Medici: Lorenzo Magnificul care a incurajat un adolescent pe nume Michelangelo să folosească dalta, și Cosimo II care l-a protejat pe Galilei de inchizitie. Tur pietonal la Catedrala Santa Maria del Fiore, Baptisteriul, Campanila lui Giotto, Piazza della Signoria, Palazzo Vecchio, Loggia, Galeriile Uffizi, Ponte Vecchio, Palazzo Pitti. Întoarcere la hotel.

 

Ziua 8: Zborul de întoarcere acasă

Mic dejun la hotel. În funcție de ora de plecare, timp liber sau transfer la aeroport, întoarcerea la București

 • Zbor dus-întors București-Roma/Bologna cu bagaj de cală și de mână
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba română
 • Cazare 7 nopți la hotel de 4*:
 • Mic dejun in fiecare dimineață tip bufet
 • Circuit cu autocar modern conform program
 • Montepulciano – Monte Olivetto Maggiore si Montalcino
 • Pienza – Bagno Vignoni – Val dÓrcia
 • Siena
 • Excursiile opționale
 • Asigurari: medicală, storno și de bagaje (opțional)
 • La înscriere se achită un avans minimum de 20% din valoarea totală a pachetului
 • Diferența  se achită cu cel puțin 15 de zile înainte de data începerii excursiei
 • 20% penalizare pentru anularea cu 30 - 15 zile înainte de plecare
 • 100% penalizare pentru anularea cu 14 - 0 zile înainte de plecare sau în caz de neprezentare

Acorda o nota:
Oferte asemanatoare