Voiaj4All

Contact rapid

0771 055 773

E-mail

office@voiaj4all.ro

E-mail

office@voiaj4all.ro

Circuit ISTANBUL-PAMUKKALE-KUSADASI-ANTALYA

pamukkale -

349 euro
1 persoane
7 nopti
Avion
Mic dejun

Oferte disponibile

12

Descriere

Circuit de 8 zile, cu avionul, în Turcia. 

Cazare la hoteluri de 3, 4 și 5 stele, cu mic dejun inclus.

 • 2 nopți în Istanbul;
 • 1 noapte în zona Ayvalik;
 • 1 noapte în zona Kusadasi;
 • 1 noapte în Pamukkale;
 • 2 nopți în regiunea Antalya.

Transfer aeroport-hotel-aeroport.

Zbor dus-întors București-Antalya, cu bagaj de cală și de mână incluse.


Date de plecare: 16.10, 23.10, 30.10, 06.11, 13.11.2024

persoane se uita pe pagina in acest moment

Nume
Descriere
Pret
Perioada
Variante cazare:

Ziua 1: Sosire în Istanbul

Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă va conduce apoi la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în Istanbul.

Ziua 2: Istanbul – de neuitat – o metropolă magică

Dimineața, după micul-dejun , veți vizita fostul hipodrom , cândva locul de întâlnire al oamenilor, unde se puteau admira cele 3 monumente onorifice ale vechii Antichități. Mai târziu vom vizita Moscheea Albastră, cel mai important loc sfânt al Islamului. Mai apoi, vom continua către Palatul Topkapi, situat pe vârful Seraglio, unul dintre cele 7 dealuri ale Istanbulului, aflat între golful Cornul de Aur, Bosfor și Marea Marmara . De secole, aici a fost reședința oficială a sultanilor, o imagine reprezentativă a bogățiilor impresionante ale dinastiei Otomane. Vom vizita Bazarul Egiptean, cunoscut și ca Bazarul Condimentelor care este situat în partea de nord a orașului și e plin de culori și parfumuri orientale. Înnoptăm în Istanbul .

Ziua 3: O călătorie fascinantă cu barca pe Bosfor (opțional) – Troia- Ayvalk

Micul-dejun la hotel, iar apoi veți porni într-o călătorie fascinantă cu barca pe Bosfor (excursie opțională – 30 €/persoană). Distanța dintre cele 2 maluri care separă Europa de Asia sunt dominate de o comuniune armonioasă între prezent și trecut, de o frumusețe extraordinară. Pe durata croazierei, veți descoperi multe fațade pitorești, fortărețe și palate. Vom continua către Canakkale până la celebra locație din “Iliada-Troia” a lui Homer . Vom vizita locuri încărcate de mister și istorie, locul unde a luat naștere RăzboiulTroian și legendarii eroi din “Iliada” și „Odiseea”. Troia a fost cunoscută ca fiind o locație încărcată de mituri fictive, până când germanul Heinrich Schliemann, în sec. 19 , a început o serie de excavări arheologice in această zonă. Astfel, în zilele noastre putem vedea zidurile vechii cetăți alături de turnurile, templele și sanctuarele care au fost ascunse de ochii lumii timp de mai multe secole. Ne vom îndrepta către Ayvalik unde vom și înnopta.

Ziua 4: Pergamum – Kusadasi

Excursie de-a lungul coastei către Pergamum . Vom merge spre Acropolis pentru a vedea printre altele: cel mai abrupt teatru din Antichitate, Altarul lui Zeus, temple și rămășițe ale faimoasei biblioteci din Pergamum. A fost cea mai mare la timpul ei, alături de cea din Alexandria. Este de asemenea locul unde pergamentul a fost inventat. Vom continua spre Kusadasi unde vom și înnopta.

Ziua 5: Efes – “Castelul de bumbac“ Pamukkale

Astăzi vom vizita Efes, unul dintre cele mai mari sit-uri arheologice din lume. Starea de conservare a vechiului oraș este foarte bună. Istoria locului așteaptă să fie explorată de către dvs: piața veche (agora), templul lui Domițian sau altare dedicate nimfelor, izvoare termale, teatrul spațios (printre cele mai mari teatre, cu o capacitate de 25.000 locuri), aleea de marmură Arcadia și Biblioteca Celsus. Mai apoi, călătorim prin magnifica vale Maander către Pamukkale, numit și „Castelul de Bumbac”. Terasele albe-ca-zăpada au fost create prin depunerea în timp a sedimentelor izvoarelor termale. Acestui spectacol fascinant al naturii i-a fostatribuită o sursă de puteri tămăduitoare încă din vechile timpuri . Veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotel . Vom înnopta în Pamukkale.

Ziua 6: Hierapolis - Antalya

Magnificul oraș Hierapolis își are originile de pe vremea Imperiului Roman și se regăsește în partea superioară a teraselor de “bumbac”. Printre obiective putem enumera Templul lui Apollo, care datează din secolul 3 î.Hr. Teatrul Roman este somptuos împreună cu ale sale 50 de trepte travertine. Excursia continuă prin peisajul splendid al Munților Taurus, înapoi spre Antalya. Este inclusă și o vizită la o țesătorie unde veți cunoaște întregul proces de fabricație al covoarelor (începând cu producerea materialelor prime: bumbac, mătase și lână, până la țeserea produsului finit). Vom petrece 2 nopți în Antalya.

Ziua 7: Antalya – cascada Karpuzkaldiran

Astăzi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al Munților Taurus, aici prosperă o vegetație bogată. Unul din obiectivele turistice spectaculoase din Antalya este și Cascada Karpuzkaldiran cea mai mare din zonă, cu o înălțime de 25 de metri  față de nivelul Mării Mediterane.

Ziua 8: Întoarcerea în București

Autocarul va va conduce la aeroport, în funcție de orarul de zbor.

 • Zbor dus-întors București-Antalia cu bagaj de cală și de mână
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba română
 • Cazare 7 nopți la hoteluri de 3*, 4* si 5*
 • Mic dejun în fiecare dimineață, tip bufet
 • Transportul la obiectivele turistice menționate în program

 • Pachet special cu cină 7 seri, excursie cu barca în Dalyan, bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în broșură: 149 €/pers. (opțional)
 • Asigurare medicală și de bagaje: 10 €/pers (opțional)
 • Suprataxă pentru camera single: 150 €/pers

 • La înscriere, se achită un avans minim de 20% din valoarea totală a pachetului
 • Diferența  se achită cu cel puțin 15 zile înainte de data începerii excursiei
 •    20% penalizare pentru anularea cu 30 - 15 de zile inainte de plecare
 •  100% penalizare pentru anularea cu 14 - 0 zile inainte de plecare sau în caz de neprezentare

Acorda o nota:
Oferte asemanatoare