Voiaj4All

Contact rapid

0771 055 773

E-mail

office@voiaj4all.ro

E-mail

office@voiaj4all.ro

Sejur Dubai & plaja Seychelles, 9 zile - 22 noiembrie 2019

Hotel Tryp By Wyndham Dubai 4* sup., Hotel Berjaya Beau Vallon Bay 3* sup. -

1340
1540
9 nopti
Avion
Mic dejun

Oferte disponibile

5

Descriere

  • Ziua 01 22.11.2019   Seychelles SOSIRE IN DUBAI

După sosirea pe aeroportul din Dubai, vei fi transferat la hotel.

  • Ziua 02-03 23.11.2019 - 24.11.2019   Seychelles DUBAI

Atractie Dubai


Dispui, asa cum doresti, de timpul petrecut in Dubai. Poti vizita orasul, pe cont propriu, poti merge la shopping in mall-uri de dimensiuni impresionante sau in pietele traditionale si chiar poti face schi pe cea mai mare partie acoperita din lume. Iti recomandam o plimbare pe faimoasa strada Sheikh Zayed; vei putea admira Emirates Tower, World Trade Centre. Poti face o oprire la Palatul Seicului, vizitarea acestuia fiind permisa doar la exterior. Vei avea posibilitatea sa urci in celebrul Burj Khalifa si sa admiri bijuteriile arhitectonice din intreg emiratul sau sa asistati la un spectacol de apa si lumini, pe ritmuri muzicale diverse la fantana arteziana. O alta cladire impunatoare care merita vizitata, cu siguranta, este hotelul Burj al Arab, printre primele hoteluri de lux din Dubai. O atractie vie si “colorata” este gradina botanica (The Miracle Garden), cea mai mare gradina cu flori naturale din lume, gazduind peste 45 de milioane de flori in culori variate, aranjate in forme impresionante. 

  •   Ziua 04 25.11.2019   Seychelles DUBAI - SEYCHELLES

Vei fi transferat la aeroportul din Dubai. Zbor international Dubai - Seychelles. Dupa sosirea pe aeroportul din Seychelles vei fi transferat la hotel.

  •   Ziua 05-08 26.11.2019 - 29.11.2019   Seychelles SEYCHELLES 

Atractie Seychelles

Vei petrece cateva zile pe insoritele plaje din Seychelles. Programul este liber. Resorturile se intind intre gradini tropicale sau de-a lungul plajelor cu nisip alb, cu vile pe plaja sau bungalow-uri pe apa si sunt amenajate modern, cu piscine si terenuri de sport, cu baruri, restaurante si casino-uri, unde te asteapta delicioasele preparate creole, cu influente frantuzesti. Poti incerca o multitudine de sporturi acvatice, de la inot, surfing, ski nautic si parapanta, pana la snorkeling si scufundari, sau poti naviga si pescui in larg. Majoritatea plajelor din Seychelles sunt plaje virgine ce ofera linistea de care ai nevoie departe de cotidian.

  •   Ziua 09 30.11.2019   Seychelles PLECARE DIN SEYCHELLES

persoane se uita pe pagina in acest moment

Nume
Descriere
Pret
Perioada
Variante cazare:
Acorda o nota:
Oferte asemanatoare