Contact rapid

0771 055 773

E-mail

office@voiaj4all.ro

E-mail

office@voiaj4all.ro

Despre noi

Agenția de turism Voiaj4All este o companie înregistrată în România, cu sediul în București, care pune la disoziția clienților săi servicii complete de călătorie, pachete care includ acces la evenimente sportive și culturale din țară și din străinătate, campionate, concerte, sporturi extreme, bilete de avion și asigurări de călătorie.

Ne caracterizează flexibilitatea și atenția în a  furniza cele mai bune servicii turiștilor nostri, pentru că tratăm orice călătorie ca și cum ar fi experiența noastră proprie.

Ne implicăm personal în cele mai mici detalii, pentru a obține cel  mai bun rezultat și ne bucurăm atunci când cei care ne solicită serviciile sunt mulțumiți și revin la noi cu încredere, de fiecare dată. 

Fie că este vorba despre alegerea destinației de vacanță și a pachetului de servicii potrivit sau despre organizarea unui eveniment corporate, de tip teambuilding ori similar, clienții noștri pot conta pe noi pentru că activitatea agenției de turism Voiaj4All se bazează pe corectitudine, profesionalism și siguranță.


Vă așteptăm pentru că vrem să participăm la călătoria voastră de excepție!