Voiaj4All

Contact rapid

0771 055 773

E-mail

office@voiaj4all.ro

E-mail

office@voiaj4all.ro

MALTA 2020 - de la 299 Euro

Sunflower Garcia de Toledo Street, Qawra SPB 1061, Malta -

299 Eur
1 persoane
7 nopti
Avion
Mic dejun

Oferte disponibile

10

Descriere

Circuit Malta, plecare cu avionul, din București, în 2020. Perioada circuitului este de 8 zile/7 nopti.

Cazare la hotel de 3 stele, cu mic dejun inclus.


Date de plecare, din București: 18.03.2020, 08.04.2020, 20.05.2020, 02.10.2020, 23.10.2020, 20.10.2020

persoane se uita pe pagina in acest moment

Nume
Descriere
Pret
Perioada
Variante cazare:

Ziua 1: Sosire în Malta

După ce veți ajunge în aeroportul din Malta, veți fi transferați la hotelul Sunflower 3+* sau similar.

Ziua 2: Valetta

Mic dejun. În cursul acestei zile veți avea ocazia să descoperiți fumusețea orașului fortificat care a fost construit de cavaleri în anul 1566. Ordinul Sf. Ioan a domnit peste insula timp de 268 ani și a lăsat o moștenire culturală remarcabilă. Prima oprire va fi la Grădinile Upper Baraca pentru a admira o priveliște superbă asupra marelui Port. Apoi veți vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande și muzeul Bisericii. În interiorul catedralei veți putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmură, care este compusă din aproape 400 de pietre funerare ale cavalerilor căzuți la datorie. Veți continua plimbarea către Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maeștri. Veți avea timp liber la dispoziție pentru cumpărături. După amiaza, veți fi preluați de autocar pentru a face un tur panoramic al fortificațiilor din Valetta și vă veți putea plimba pe bulevardele de promenade Ta Xbiex și Silema. Apoi veți fi transferați către hotel. Cazare peste noapt

Ziua 3: Mdina

Mic dejun. Excursia vă va face cunoscută partea centrală a Maltei, dominată de fortificațiile orașului medieval Mdina, fosta capitală a Maltei. Străzile vechi, înguste, care datează din epoca medievală duc până la bastioanele impunătoare, de unde veți putea admira o magnifică panoramă asupra insulei. Pe drum veți putea vedea diferite stiluri de arhitectură, incluzând palatul Siculo-Norman și alte clădiri în stil baroc de o importanță istorică deosebită. Vom părăsi Mdina prin poarta Grecilor, ne vom opri la catacombele creștine timpurii din Rabat înainte de a ajunge la stâncile de la Dingli. În a doua parte a zilei vom vizita Grădinile Botanice San Anton situate lângă Palatul Prezidențial, pe care îl veți admira pe exterior. Apoi vom petrece timpul la Centrul Meșterilor din Ta`Qali. La sfârșitul excursiei, veți putea admira din exterior domul maiestuos al lui Mosta, unul dintre cele mai mari din Europa. Apoi veți fi transferați la hotel. Cazare peste noapte.

Ziua 4: Timp liber sau excursie opțională Palatul Parisio și cramele din Malta

Mic dejun. Această excursie este un tur special care combină cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veți merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles în miniatură. Interiorul său conține fresce deosebite, lucrări din marmură, pereți cu oglinzi și picture rare. Peisajele superbe din grădini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. După ce veți admira opulența Palatului, veți fi invitați la una dintre cele mai importante vinării din Malta, unde veți primi explicații detaliate despre vinurile locale, pe care le veți putea degusta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 5: Timp liber sau excursie opțională cariera de Calcar din Malta și templul Hagar Qim

Mic dejun. Excursia începe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformată într-o atracție turistică pentru turiști. În continuare veți intra în atmosfera antică a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, de unde veți pute admira o priveliște panoramică asupra Mării Mediterane și a insulei Fifla. Veți continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veți putea face o excursie cu barca la Grota Albastră, cunsocută pentru apele cristaline. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 6: Turul celor trei orașe

Mic dejun. Prin intermediul acestei excursii veți putea descoperi partea opusă de Valetta, cunoscută sub denumirea de cele Trei Orașe – Vittoriosa, Cospicua și Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan în 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge în Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre străduțele înguste și clădirile istorice. Veți continua excursia spre Grădina Senglea, situată în vârful peninsulei și veți avea ocazia să admirați o panoramă uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apărarea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

Ziua 7: Timp liber sau excursie opțională Insula Gozo

Mic dejun. Veți fi preluați de autocar pentru a ajunge la ferryboat. Vă veți îmbarca și după o traversare de aproximativ 20 de minure veți ajunge în portul Mgarr, unde veți putea deja simți atmosfera unică a insulei Gozo. Ghidul vă va conduce la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi construcții de piatră din lume, ce datează încă dinainte de Piramidele Egiptene. În continuare, veți vizita cetatea medievală din Victoria. Insula Gozo este renumită pentru meșteșugurile sale, în special dantele realizate manual și îmbrăcămintea tricotată. Toți vizitatorii insulei sunt impresionați de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senină și diferită față de cea a insulei Malta. Întoarcere la hotel și cazare peste noapte.

 • Zbor dus-întors, cu bagaj de cală și de mână
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba română
 • Cazare la hotel de 3*-4*
 • Mic dejun în fiecare dimineață, tip bufet, la hotel
 • Excursii conform program
 • Taxe de aeroport: 195 €/pers
 • Pachet excursii opționale (zilele 4, 5 si 7): 139 €/pers.
 • Pachet 6 cine la hotel+cină malteză: 99 €/pers.
 • Asigurare medicală și de bagaje: (opțional)
 • Suprataxă pentru camera single: 139 €/pers.
 • Taxe mediu Malta 0,5 euro/pers./noapte (se achită la fața locului)

Date de plecare

Tarif (euro/pers)

12.02.2020

299 euro

18.03.2020

349 euro

08.04.2020

379 euro

20.05.2020

399 euro

02.10.2020

399 euro

23.10.2020

379 euro

20.11.2020

349 euro

Facilitati Camera:

Aer conditionat

Televizor

Uscator de par

Telefon

Wi-fi in camera

Acorda o nota:
Oferte asemanatoare