Voiaj4All

Contact rapid

0771 055 773

E-mail

office@voiaj4all.ro

E-mail

office@voiaj4all.ro

CIRCUIT ITALIA, AMALFI

Via dei Pini 1 - 81030 Baia Domizia (CE) -

599 Euro
1 persoane
7 nopti
Avion
Mic dejun

Oferte disponibile

16

Descriere

Circuit cu avionul, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopți la hotel de 3* - 4*, Mic dejun în fiecare dimineață, tip bufet.

Prețuri începând de la 599 Euro/persoană.

persoane se uita pe pagina in acest moment

Nume
Descriere
Pret
Perioada
Variante cazare:

Ziua 1: Sosire la Roma

Veți fi preluați de către ghidul dumneavoastră pentru a vă conduce la hotelul la care veți fi cazați. Se înnoptează la un hotel din centrul orașului Fiuggi.

Ziua 2: Excursie la Montecassino

Mic-dejun la hotel. Plecare către Sorrento. Popas la mânăstirea benedictină din Montecassino, care a fost întemeiată în secolul 6 și a fost aproape distrusă în cel de-al Doilea Război Mondial de bombele forțelor aliate. Clădirea a fost restaurată ulterior. Se înnoptează în zona Sorrento.  

Ziua 3: Excursie la AMALFI și POSITANO

Mic-dejun la hotel. O zi întreagă în care veți vizita frumosul Amalfi, un oraș care îți taie respirația. Este una dintre cele mai deosebite destinații din lume și nu e de mirare că face parte din Patrimoniul Mondial Unesco. Amalfi, situat în peninsula Sorrento, cu o populație de 5000 de locuitori, este îmbrățișat de munți și stânci, o adevarată bijuterie. Piațetele sărutate de soare, peisajele frumoasei coaste ori faimosul Limoncello evidențiază celebra „La dolce vita”. De deasupra orașului Positano merită să experimentați vederea deosebită a caselor viu-colorate în stil Maur. Spre seară, întoarcerea la hotel.

Ziua 4: Timp liber sau excursie opțională la Pompei

Mic-dejun la hotel. Dimineață, timp liber, iar după-amiază aveți posibilitatea de a participa la o excursie de jumătate de zi la Pompei pentru a vizita ruinele vechiului Imperiu Roman. Situat aproape de Vezuviu, Pompei a fost victima unei erupții vulcanice istorice in anul 79. Forța incredibilă a naturii a învăluit totul în cenușă. În fiecare an, milioane de vizitatori vin să admire ruinele din Pompei, care acoperă aproape 66 hectare, acest oraș fiind inclus și în lista Patrimoniului Mondial Unesco. Întoarcerea la hotel.

Ziua 5: Timp liber sau excursie opțională la Capri

Mic-dejun la hotel. Timp liber sau excursie opțională la Capri, una dintre cele mai populare și mai iubite insule de către turiști. Bijuteria de lângă Marea Tireniană se află la sud de Golful Napoli. Această zonă superbă a fost sursa de inspirație a multor pictori, compozitori și scriitori. Împrejurimile compun un portret Mediteranean luxuriant: copacii de lime, renumitele flori de hârtie de culori roz sau lila ori casele deseori populate de vedete de la Hollywood. Vom ajunge către această insulă cu barca. Programul de vizită include si prânzul. Spre seară, întoarcerea la hotel.

Ziua 6: Excursie la CASERTA VECCHIA

Mic dejun și apoi check-out. În drumul către Fuggi, vom face un popas la satul medieval Caserta Vecchia. Nu este o destinație foarte cunoscută, dar merită vazută de toți iubitorii Italiei. Această locație datează oficial din secolul 9, dar se laudă cu origini încă din Evul Mediu. Zona se află la 401m înălțime, la poalele muntelui Tifatini și oferă o vedere minunată asupra peisajului italian din apropiere. Transfer la hotel si înnoptare la un hotel din centrul orașului Fiuggi.

Ziua 7: Timp liber sau excursie opțională la Roma

Mic-dejun la hotel. Timp liber sau aveți posibilitatea de a participa la o excursie opțională la unul dintre cele mai frumoase orașe din lume: Roma. Capitala, care se mândrește cu o vechime de peste 2500 de ani, este de o frumuseșe unică și fascinantă, iar monumentele, arta, gastronomia, cultura creează o magie specială care fascinează toți vizitatorii și se îndrăgostesc de Roma pentru totdeauna. Vom gusta puțin din atmosfera acestui oraș incredibil. Vom face un tur cu autocarul, după care ne vom îndrepta către principalele clădiri și monumente, iar ulterior timp liber pentru destindere. Înnoptăm într-un hotel din centrul orașului Fiuggi. 

Ziua 8: Zborul de întoarcere acasă

Mic-dejun la hotel . Transfer la aeroportul din Roma,  întoarcerea la București.  

Exemple hoteluri (denumirile hotelurilor sunt informative şi pot suferi modificări):

 • Hotel La Meridienne Palestrina 3* sau similar
 • Hotel Giulivo 4* sau similar
 • Hotel Panorama Palace 4* sau similar
 • Zbor dus-întors București-Roma cu bagaj de cala si de mana
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba romana
 • Cazare 7 nopti la hotel de 3*-4*
 • Mic dejun in fiecare dimineata, tip bufet
 • Circuit conform program
 • Pachet  cină 7 seri: 99 €/pers. (opțional)
 • Pachet 3 excursii opționale (zilele 4, 5, 7): 139 euro/pers. (opțional)
 • Asigurare medicală și de bagaje: (opțional)
 • Suprataxă pentru camera single: 199 €/pers.
 • La inscriere se achita un avans minim de 20% din valoarea totala a pachetului.
 • Diferenta  se achita cu cel putin 15 de zile inainte de data inceperii excursiei
 • 20% penalizare pentru anularea cu mai mult de cu 30 - 15 zile înainte de plecare
 • 100% penalizare pentru anularea cu 14 - 0 zile înainte de plecare sau în caz de neprezentare

Acorda o nota:
Oferte asemanatoare